Data Coach

Voordelen van Data-Coach

Data-Coach geeft je inzicht, structuur en overzicht

Documenten overzichtelijk en gestructureerd

Op één plek beheer je alle nodige documenten. En erken je rechten voor het bewerken of alleen inzien van de documenten.


Fijne begeleiding en ondersteuning

Niemand zit te wachten op wéér een nieuw systeem. Gelukkig is het opstarten van de nieuwe programmatuur een fluitje van een cent. Dankzij de goede begeleiding en service.

Op maat gemaakte wensen

Willen jullie het net eventjes anders dan de standaard opzet? Geen probleem.

Data-Coach is flexibel en aan te passen naar jullie werkprocedures.

Kwaliteitszorg op
LEAN niveau

De voordelen van LEAN (een van de meest efficiënte processen), zonder de administratieve rompslomp. In Data-Coach werkt het programma voor je. Dankzij de gestructureerde en overzichtelijke opzet.
Bespaart tijd en frustratie

Hoe vervelend is het als documenten blijken te ontbreken? Incompleet zijn. Collega’s het systeem slecht begrijpen en daardoor het onderhoud achterstallig raakt. Of omdat het zo ingewikkeld is, er simpelweg niet wordt gedaan wat er nodig is om kwaliteit te kunnen blijven monitoren en waarborgen. Data-Coach helpt!

Alles in 1 oplossing

Een jaarplanner, sociale kaart, overzichtelijk jaarplan, integratie met Google en Outlook, beheren van rechten. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van de functies die Data-Coach heeft, naast het kwaliteitszorgsysteem.Maak vrijblijvend kennis met onze complete software

Online kennis maken met data coach

Bekijk de online demo

Nieuwsgierig geworden wat Data-Coach voor jouw school kan betekenen? Meld je aan en krijg 14 dagen gratis toegang tot onze online omgeving bij de Demo School.

Toegang tot de Demo School is gratis en vrijblijvend
30 dagen gratis

Vraag een online introductie-gesprek aan

Wil jij persoonlijk jouw vragen stellen? Dat kan. Plan een gratis kennismakingsgesprek in om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn van Data-Coach. En op welke manier het jullie team ondersteunt.

Ben je benieuwd of Data-Coach iets voor jou is en wil je er meer over lezen?