Beter kwaliteit leveren school

Een jaarkalender voor de Intern Begeleider

Online masterclass

Beter kwaliteit leveren school

Hoe maak je als IB-er een goede jaarplanning?

Ik krijg vaak de vraag: hoe maak ik als IB-er een goede jaarplanning? In deze masterclass laat ik je zien dat dat helemaal niet zo moeilijk is en hoe je daarvoor gebruik kunt maken van mijn IB-jaarkalender. Het format van de jaarkalender voor het nieuwe schooljaar ontvang je na afloop van de masterclass.


Dit is een herhaling van de masterclass van 7 oktober 2022! Gezien de enorme animo daarvoor, herhaal ik de masterclass voor wie toen niet in de gelegenheid was om erbij te zijn.

Datum: vrijdag 15 september om 9.00 uur of kies een andere datum via onderstaande button.

15 september

9.00 - 10.00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden